Test

Unboxing: de hippe doos

Wie gaat er nu niet dromen van de naam ‘hippe doos’. Die moet je toch gewoon in huis hebben?

En hoewel ik niet zwanger ben, ook al blijft het vier maanden pre-tijdens-post buikje nog lekker hangen, en Vinn met 19 maanden de baby leeftijd toch al wat ontgroeid is (nog steeds in de ontkenningsfase) was ik toch super blij hem te mogen ontvangen voor een blog. Gewoon al omdat ik zo nieuwsgierig ben naar de inhoud. Gelukkig zorgt Vinn zijn meter binnenkort voor een mini modelletje die ongetwijfeld met alle spullen zal stralen, al is er een grote selectie ook voor oudere kids nog bruikbaar. En gezien de doos unisex is hoefde ze ons het geslacht niet te verraden. Was dat even jammer.

Een hip concept

Hoe zit de hippe doos #7 in elkaar?

20180417160545_IMG_3780-01

De eerste lijn op Instagram zegt: de cadeaudoos waar je helemaal happy van wordt! En dat kan ik alleen maar beamen. Alleen al het formaat, de mooi ingepakte pakjes, die maar lijken te blijven komen, én de reep overheerlijke Milka chocolade zorgen voor instant happiness. En dan heb je de inhoud nog niet bekeken, 20 items grof geschat voor een totaalwaarde van 170 euro. Snel zijn is de boodschap want voor slechts 49,95 euro verkoopt het als zoete broodjes.

20180417161549_img_3785830092650.jpg

Ook benieuwd wat er allemaal in deze editie zit? Bekijk hier dan ons ‘unboxing’ foto verslag

Strak in het pak. Bij het zien van het super schattige broekje van Kleine Baasjes maakten mijn eierstokken synchroon salto’s. Ik heb het geprobeerd, en nog eens maar het broekje past mijn kleine vriend echt niet meer. Gelukkig was zijn meter super blij met het printje, benieuwd welke printjes er in jullie doos zaten.

20180417162111_img_3808-518720681.jpg

Verzorgingsproducten van Naïf* Care, voor baby & mama. De laatste tijd kan je Instagram niet openen zonder een foto met Naïf* care verzorgingsproducten tegen te komen, dus was deze meeloper stiekem heel nieuwsgierig naar deze producten. Kleine understatement dus dat ik blij was bij het openen het verzorgingssetje voor baby’s, alsook een apart pakje voor mama te ontdekken. Handige kleine verpakkingen, ideaal voor op reis.

Dus ga ik ‘proberen’, met nadruk op de ‘ ‘, om ze op te sparen voor onze zomerreis. We weten nog niet of we er met de auto of het vliegtuig op uit trekken maar in beide gevallen is het super handig voor onderweg in de rugzak. Of ben ik de enige mama van twee meester smossers?

Hip en pijnloos de tandjes tegemoet. Genoeg hippe items om te bijten, wriemelen en zeveren in deze doos. Wat denk je van de leuke bijtarmband van colourfulbeads, samen met meteen 25% korting op je bestelling, hippe bijtring van echt ilona, knisperdoekje van onderhanden en labeldoekje van Made by Noelia.

Kidsdeco. Naast speeltjes en verzorgingsproducten ook heel wat leuke decoratieve kamers om je kinderkamer mee te personaliseren en pimpen. Een Jute vaantje van Evice creatief en kortingsbon, een muursticker van ’t familiehoekje, een poster van Little Descendant, kaartjes van miek in vorm en vergeet zeker niet je groeigids te pimpen met de leuke cover van suede design, kaartje en kortingsbon.

Hippe kids, en hippe mama’s. Hoe vaak plannen jullie een aankoop voor jezelf, en kom je thuis met een paar sokken en 20 zakken (misschien iets minder) vol kinderspullen? Dat dus, en net daarom is het zo leuk om onverwacht een kadootje te ontvangen.  Zo vond ik naast een overheerlijke reep Milka chocolade, die ik overigens met de papa gedeeld heb, een zomers armbandje van www.loutas.nl plus kadobon t.w.v. 10 euro en 2 verzorgingsproducten van Naïf* Care.

20180419194945_IMG_4057-01.jpeg

En tot slot. Maak gebruik van de waardebon van NNK fotografie, leg je hipster voor altijd op de gevoelige plaat vast, en geniet alvast van het leuke foto kadertje.

20180419194212_img_4046-1754282455.jpg

En nog een suprise!

Hip en toch uniek. Naast de standaard items zitten er ook nog heel wat verrassingen in de hippe doos. Zo was ik super blij met de kaartjes en vriendenboek van mamakaart.nl, sterren slab van jollein, panda speendoekje van ’t steekje, strijkapplicatie van jolile, en cadeaubon van hip en hout.

Spek voor je bek? Volg de hippe doos op instagram of facebook, en mis de volgende editie zeker niet!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s