kinderen, natuur, wandelen, zoektocht

Het trollenbos

Ontwaken in een magische wereld

Wij worden elke dag wakker nabij het trollenbos, een magische plek in de Schorre waar de natuur en fantasie tot leven komen.

“Alsof er magie en mythologie mee gemoeid was, namen zeven Scandinavische trollen hun intrek in een ‘Magisch Trollenbos’ in De Schorre. Maar je hoeft niets te vrezen: de reuzen zien er misschien groot – tussen de vier en achttien meter hoog – en stoer uit, in het echt zijn ze lief en doen ze geen vlieg kwaad. Op vraag van Tomorrowland en De Schorre wekte de Deense kunstenaar Thomas Dambo de trollen tot leven. Met oude pallets, gerecycleerd hout, afgebroken takken en omvergevallen bomen, maakt hij de meest wonderlijke creaties en mythische wezens die over de hele wereld opduiken. Lees hier meer over onze nieuwe bewoners. 

Jammer genoeg weet de rest van België deze plek ook te vinden. Blij dat zoveel mensen ook vreugde vinden in het naar buiten trekken met je gezin (ff hip doen, bubbel) maar zelfs op koude dagen loopt het tegenwoordig in alle parken vol.

Misschien dus niet zo’n best idee om een blog te schrijven over onze gevonden pareltjes, maar in deze lock down periode moeten we toch gewoon solidair zijn met elkaar.

Zet je masker op!

Wil je de trollen ook eens bezoeken? Dan vind je hier alvast alle informatie

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1 bus 1 2850 Boom (België)
Telefoon: 0032 3 880 76 00
E-mail: onthaal@deschorre.be
Website: http://www.deschorre.be

Het trollenbos is gratis toegankelijk. Er is geen uitgestippelde wandeling, het is de bedoeling dat je echt op zoektocht gaat! Kan jij ze alle 7 vinden? Hier een plannetje voor de ongeduldigen 😉

Bij evenementen kan de toegang afgesloten zijn. Bekijk steeds onze website voor de meest recente informatie.

Vergeet dan zeker ook je mondmasker niet. Het is er redelijk druk momenteel, maar er is regelmatig politie controle en iedereen houdt zich aan de regels.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s