camping, kamperen, kinderen

Kompascamping Westende

Kompascamping Westende is iets kleinschaliger dan de camping in Nieuwpoort maar heeft daarom voor ons net dat meer charme. De receptie is toegankelijker, de snackbar iets trager met een gezellig terras vanwaar je de waterspeeltuin en gewone speeltuin in de gaten kan houden. In de oude manege is er nu een leuke binnenspeeltuin en op het grote grasveld wordt er in de zomervakantie regelmatig iets leuks georganiseerd. Onze favoriete plek om Westende-Middelkerke te verkennen. We keren deze zomer zeker nog eens terug.

Praktisch

Bassevillestraat 141 B
8434 Westende
📞 +32 (0)58-22 30 25
✉️ westende@kompascamping.be

Je kan online boeken. Er zijn ook huuraccomodaties maar die hebben we nog niet uitgetest.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s