camping, kinderen, Pretpark, speeltuin

DE PANNE | Plopsa Village

Zoals je in ‘ons avontuur‘ kon lezen droomden we er van om na een leuke pretpark dag ons kamp op de parking op te slaan om zo onze heerlijke dag nog wat te kunnen verlengen. Helaas kan dit in België niet overal maar na wat opzoekwerk op google kwamen we terecht bij de nieuwe ‘Plopsa Village’. In juni 2020 nog een kleinschalige camping met 1 sanitairblok, speeltuin en receptie die de komende tijd nog fors uitgebreid zal worden. De rechtstreekse toegangsweg was nog niet aangelegd tijdens ons bezoek maar na een korte fietstocht bereikten we toch vlot de parking van Plopsaland waarna we met ons abonnement 2 heerlijke dagen konden genieten van het park. We fietsten ook eens naar het strand, maar ook de omliggende natuurgebieden zijn zeker de moeite.

Wij vonden het extra speciaal om tijdens het ontbijt of lunch enkele attracties zoals de dinosplash in werking te zien. De Plopsamagie werd duidelijk verlengd tijdens ons verblijf. Missie geslaagd dus!

Praktisch

Plopsa Village is opnieuw geopend vanaf 1 april 2022.

Duinhoekstraat 101
8660 De Panne
België

Met je Plopsa-jaarabonnement geniet je van 10% korting op je verblijf in Plopsa Village. De korting wordt verrekend aan de receptie van Plopsa Village.

Je kan online boeken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s