boerderij, kinderen, natuur, speelbos, wandelen, zoektocht

Het muzikale otter- en bevereiland

We bezochten enkele weken geleden het otter- en beverpad in Klein-Willebroek, de kids vonden het geweldig dus reden we iets verder om ‘het broek’ langs een andere kant te betreden. Het 160 hectare grote Blaasveldbroek, in de volksmond ook wel ‘het Broek’ genoemd, is ideaal om even te ontsnappen aan het drukke stadsleven.

Op zoek dus naar het ‘otter- en bevereiland’ dus!

In het otter- en bevereiland kan je gezellig picknicken en met wat geluk een échte bever spotten. Ook kan je deelnemen aan de gps-zoektocht ‘beversafari’. Wij kwamen vooral voor de natuurspeeltuin waar kinderen muziek kunnen maken en ravotten met een boomparcour over beken en een heuze boomtroon. De omliggende bossen en watersportbaan zijn gewoon ook prachtig om eens te wandelen. Vergeet de kids zeker geen regen- of speelpakken aan te trekken deze dagen zodat ze helemaal los kunnen gaan in de natuur. Hier alvast een link naar de shop waar wij onze warme onesies en regenpakken sinds hun geboorte halen.

We keren zeker nog eens terug, de vallende duisternis en natgeregende boomstammen maakten een deel van het parcours toch net iets te avontuurlijk voor ons. We weten het nu zijn en kunnen de volgende keer recht op ons doel aflopen.

Wil je ook graag een bezoekje brengen? Dan vind je hier alvast de nodige info:

Het Blaasveldbroek
Otter- en bevereiland

Broekstraat
2830 Willebroek

Wij parkeerden ons vandaag aan de
Watersportbaan Hazewinkel
Beenhouwerstraat 28
2830 Heindonk

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s