feest, halloween, kinderen, verkleden

Halloween met Fun

Gek zijn doet geen zeer! En dus stelden we ons meteen kandidaat toen Fun gezinnen zocht om hun uitgebreide Halloween collectie in the picture te zetten. Impulsief als ik ben, had ik er niet aan gedacht dat we het filmpje een week voor Halloween moesten maken.

Ik kan wel zeggen dat we nog nooit zo voorbereid waren, en eens de schaamte verdwenen en de blikken op straat genegeerd hadden we echt een super tijd in onze ‘pieren pakken’ van Fun. En eerlijk, kunnen we niet allemaal een beetje humor gebruiken in deze coronatijden.

Pierenpakken zeg je? Lou zei me bij het unboxen van het pakket boos: “mama stop nu met steeds ‘van’ te zeggen, we weten toch wel dat de pakken van de pieren zijn’

Dank u Fun voor de fijne, hilarische avond met ons gezin waar zelfs de schoonmoeder als cameravrouw ad interim voor ingeschakeld werd. De buurvrouw de schrik van haar leven opdeed tijdens haar avond loopje in het park en Lou weer even de onverdeelde aandacht van ons kreeg. Vinn huppelde trouwens vrolijk mee, maar vond het te ‘echt’ lijken om zich zelf te verkleden. Volgende week hopen we hem het schattige vampieren pakje aan te trekken om bij de grootouders te gaan ‘trick or treaten’ want tegen snoep zegt onze kleine man nooit nee. Tegen een mama, papa en zus pier had hij dan weer niets tegen

En dan nu tijd voor ons filmdebuut? Het was onwijs leuk maar ook spannend, zoals vele eerste keren zijn, we herhalen dit zeker nog eens op ons nieuwe You Tube kanaal.

Gezien de huidige leefstituatie proberen we voluit te genieten van alle kansen die we op ons pad krijgen. In plaats van een mengelmoes aan feestdagen gaan we dit jaar echt voor een Halloween, Sint en Kerstmaand! Ik haalde al heel wat decoratie in huis, het is eens anders dan wekelijkse uitstappen maar ik hoop voor de kinderen dat het even mooie herinneringen zijn. Ze zijn gelukkig nog te klein om de volle inpak van deze situatie te begrijpen, al krijg ik soms ook wel gezucht hoor #reallife.

Zijn jullie nog op zoek naar een outfit voor volgende week? Neem dan zeker een kijkje op de speciale Halloweenafdeling op de website van Fun of laat je inspieren door hun instagrampagina.

Onze tafel staat alvast klaar voor volgende week!

Tag mij gerust in jullie Halloween foto’s, altijd leuk om te zien (en inspiratie op te doen)

Tot snel,

Tessa

Deze blog kwam tot stand in samenwekring met Fun Belgium

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s