camping, chalet, Reizen

Parc La Clusure

Parc La Clusure ligt aan de voet van de Ardennen, niet ver van het charmante stadje Rochefort en de beroemde Grotten van Han. Na een gigantische verkeersdrempel kom je in het dal de camping tegen volledig omringd door bergen, de rivier de L’Homme en een treinsspoor.

Cottage style

Naar goede gewoonte verbleven we aanvankelijk in een gezellige cottage, je zwaait de deuren op en de kinderen kunnen buiten spelen.

En dat mag je letterlijk nemen want naast de kleine speeltuintjes tussen de verblijfjes in heb je ook 2 grote speeltuinen, sportvelden en een openluchtzwembad welke tegen de zomer van 2022 volledig vernieuwd worden.

Die charme zorgde er voor dat we in de zomer van 2021 nog enkele keren terugkeerden met de daktent. Na een keuring van het verzorgde (kinder)sanitair leek het ons de perfecte camping om ons kampeeravontuur te starten.

Activiteiten

Naast de speelmogelijkheden op de camping heb je ook enorm veel te doen in de omgeving.

Zo bezochten we met de auto het Kasteel van Vêves, de stad Bouillon met zijn cultuur en hangbrug, Parc de Furfooz in Dinant, het wildpark van de Grotten van Han, de kikkerroute in Mirwart, de kabouters van Kaolin, het Domaine du Chevetogne en zijn speeltuinen en wandelden we de Planckaerts na tot het dorpje Grupont met dank aan de uitgestippelde wandelingen die je bij het onthaal gratis kan ophalen.

Bij onze terugkeer met de tent waren we iets minder mobiel en combineerden we de vele wandelingen in de omgeving met het animatieprogramma.

Meer info

Chemin de la Clusure 30
6927 Bure (Tellin), België
Tel.: 0032 (0)84 36 00 50

Advertentie

2 gedachten over “Parc La Clusure”

  1. Zo leuk dat ik je blog ontdekte! Wij vertrekken binnenkort naar Parc la Clusure en ik vond hier al vele ideetjes, dankjewel!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s