kinderen

In two the wild

Een kleine impressie van Vinn’s tweede verjaardag. We zijn nog volop aan het nagenieten maar hier alvast een kort foto verslag.

Wat lekkers erbij, of dat was toch het plan

De taart mislukte grandioos, ze gleed letterlijk van het bord af. Mijn moeder probeerde het last minute nog te redden maar tevergeefs.

Iets met te laat beginnen en een warme biscuit.

Soit gelukkig had ik voor mezelf al een plan b om een simpele cake te versieren, deze hadden we wel de avond voordien gebakken. Geen tijd meer voor de cupcakes te versieren dus snel een blaadjes hostie er in. Zag er best ‘professioneel’ uit, doen we zeker nog eens. Less is more!

Bij verjaren hoort trakteren

Ik was al een tijdje verliefd op de pakdiertjes, maar vond geen veilig speelgoed voor de leeftijd van 0 tot 3 jaar. Daarom koos ik voor de badspeeltjes van Xenos, en zo werd het toch nog een beetje anders.

Copy paste

Hoe maak je deze ook zelf

  • Badspeeltjes in pak van 6, Xenos
  • Inpakpapier, Hema
  • touw, AVA
  • rozijnen doosjes, Albert Heijn (ja ook in België)
  • Naamstickers, mynametags

En nog snel enkele sfeerbeelden voor het feest begon

Versiering en fotoprints vond ik bij Hema en Xenos, smiley ballonnen bij Musthave party.

Volgende keer wel geen tafel meer plaatsen want iedereen ging gezellig mee rond de zetel zitten. De kids vonden het wel geweldig om in hun tent te spelen.

De kroon kwam natuurlijk van bij Maciël Kidslifestyle, en ging ondertussen zijn 4e verjaardag in.

Perfecte dag voor onze kleine man

Als outfit kozen we voor een shirtje van Just Juul dat hij ook na zijn feest nog kan dragen. Er volgt zeker nog een duidelijke foto op instagram maar op zijn feest vooral genoten.

Benieuwd of jullie er even wild van zijn …

Plaats een reactie