activiteit, kinderen, speeltip

Vliegeren van de Deltahelling

Als corona ons één ding geleerd heeft, is het genieten van de eenvoudige dingen rond ons. Waar we normaal het onderste uit de kan halen in het weekend, ons overal op abonneren en het land doorkruisen van de ene top attractie naar de andere om maandag uitgeput maar voldaan op het werk te belanden, houden we het nu simpel. Erg simpel.

Er is sinds februari 2020 niets meer vanzelfsprekend, en na 10 maanden wennen is dat ook oke. Dus trokken we vandaag niet naar een pretpark, maar genoten we van een ochtend op de bank waarbij de kinderen speelden en ik mijn blog een beetje bijwerkte om in de late namiddag weer iets uit de action schattenbak te toveren en richting de Schorre te trekken. Met de hete adem van een mogelijke lockdown in mijn nek, wordt de action stilaan mijn vaste stek op woensdag. Terwijl de kids op school zitten snuister ik de rijen af op zoek naar aanbiedingen op speelgoed, gezelschapsspelen en knutselgerief.

De vliegers lagen eigenlijk opzij om op het strand van Texel mee te gaan spelen, maar dat kan nu even niet. Dus waar de helling normaal dienst doet voor stoere mountenbikers en deltavliegers was het vandaag de wereld voor onze kids.

Tot mama ook eens probeerde en de vlieger in de boom belandde, gecharmeerd door de heldhaftigheid van voorbijgangers die spontaan hun zoon de boom in joegen werd ook dat een mooie en vooral zeer onverwachte herinnering waarbij Lou’s tranen meteen gedroogd werden.

Lou smeet hem in de struik
Mama smeet hem in de boom

Neem je graag zelf ook eens een kijkje? Dan vind je hier alvast alle informatie

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1 bus 1 2850 Boom (België)
Telefoon: 0032 3 880 76 00
E-mail: onthaal@deschorre.be
Website: http://www.deschorre.be

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s