kinderen

De wondere wereld van het moederschap

“De wondere wereld van het moederschap: van puur geluk van de eerste lach met geluid van de 7 weken oude zoon naar ware horror wanneer de 18 maanden oude dochter de  voordeur achter je dicht slaat. Uit het leven gegrepen: 17/10/2016” 

Daar stond ik dan, mega elegant op blote voeten met borstvoedingstopje en leggings aan. Niet lettende of alles überhaupt bedekt was, afwegende of ik 10 minuten zou lopen naar het huis van de schoonouders die misschien niet thuis waren of de deur zou proberen in te stampen op ‘mama-kracht’. Gelukkig zag ik de zus van mijn vriend zijn ex-collega net thuiskomen en heb ik gevraagd haar moeder zijn baas te laten bellen. Tien minuten lang heb ik voor de deur smoelen zitten trekken om Lou haar aandacht bij de deur te houden en weg van de trap terwijl ik Vinn hysterisch hoorde krijsen. Aanvankelijk vond ze het een leuk spelletje tot ook zij begon te huilen. Zus ligt ondertussen in bed, Vinn uitgeput aan het drinken, reserve sleutel bij de buren en papa terug aan het werk.

Tijd om even te bekomen van het mama zijn …
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s