dierentuin, fantasie, kinderen, lichtfestival, Uitstap

Dinolights lichtfestival

En toen ging het licht uit…

Op de laatste dag voor de lock down bezochten wij geen overvolle winkels, maar hoopten we door vroeg op te staan de drukte in de Zoo Planckendael voor te zijn. Nog een laatste keer dag zeggen aan de dieren, we zijn dan ook al 5 jaar trouwe abonnees.

Het eerste wat we deden toen ik na een keizersnede het ziekenhuis verliet was een bezoekje  aan de Zoo van Antwerpen brengen om een gezinsabonnement te nemen. Aja, nu waren we een gezin!

Aan de inkom was het deze ochtend even druk, maar al snel verdeelden de mensen zich over het park. Desondanks was het er iets drukker dan normaal met het voorspelde regenweer, we dachten eerst aan de geplande sluiting van morgen maar wat wij niet wisten was dat het park nog een verrassing voor ons in petto had!

Het hele park was overspoeld door vrolijk, kleurende dino’s voor het lichtfestival eind deze maand! Groot en ludiek opgesteld, maar door hun bonte kleuren niet te eng voor onze kleine vriend. Ik kreeg spontaan een krop in mijn keel, van al het werk en geld dat hier weer maanden verborgen zal blijven. En dit geldt voor alle artiesten uiteraard, mijn moeder was tot vandaag hard aan het werk voor de première van vanavond, maar ook daar wordt alles weer de vriezer in gestopt. Tot tot…

Normaal bezoeken wij het lichtfestival enkel overdag, maar ik denk dat zodra het kan we iets vaker culturele uitstappen gaan doen. Want waar winkels deze lock-down 2.0 click en collect mogen aanbieden, telt dit helaas niet voor de cultuursector. Voor mij een toneeltje uit de muur graag…

Vandaag brandt hier niet alleen een kaarsje voor de zorg maar voor heel de cultuursector.

Dag lieve dieren en medewerkers, houdt jullie taai!

Neem je graag zelf ook eens een kijkje? Dan vind je hier alvast alle informatie

Dinolights Lichtfestival  Zoo Planckendael
Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen (België)
Website: zooplanckendael.be

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s