kinderen

Boho Chic Garden Party

20180326155931_IMG_9560-02-01-01.jpeg
Krijtbordkroon van Ma-ciel Kidslifestyle, Regeboogkoffertje van Kidsboetiek

Na maanden van wachten, Lou begon met aftellen toen de eerste vriendjes verjaarden in januari, was het dan eindelijk zover. Lou is 3 jaar!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Mini – traktatie

Het beleid op Lou’s school koos er voor om geen kinderen te discrimineren door een traktatie te laten uitdelen, niet ieder kind heeft namelijk dezelfde middelen. Wel mogen ze de dag zelf een cake of cupcakes zonder versiering meenemen en worden ze als ster van de klas in de kijker gezet.

Lou ging niet naar de crèche en ook Vinn startte na zijn eerste verjaardag dus was het voor deze mama de eerste verjaardag die ‘sociaal’ gevierd werd, en net nu moest ik mij in houden.

Nu ja inhouden, ik zou mezelf niet trouw zijn moest ik niet in thema proberen blijven. Dus vond ik deze leuke potjes en prikkers die perfect bij Lou’s thema passen bij Xenos.

Pre-party

En hoewel Lou pas over een week (schoolvakantie) echt jarig is koos ik er toch voor een verjaardagslunch te houden met een klein kadootje (zomer item dat toevallig mooi ingepakt toekwam ). Want vandaag was ze wel echt drie hé!

Naamarmbandje van byli.ly

Verjaardagstraditie

Wat doe je als je kinderen in schoolvakanties verjaren? Dan maak je toch gewoon je eigen tradities.

Onze is een jaarlijkse uitstap met het gezin, en de jarige mag kiezen. Lou koos er voor om naar Plopsa Indoor Hasselt te gaan, en ik denk niet dat Vinn dit erg vond. Veel te leuk om foto’s te nemen dus je al me op mijn woord moeten nemen dat het zeker de moeite was. En als je op je verjaardag zelf gaat mag je gratis binnen, dus dat herhalen we nog eens op 26/8!

Boho chic tuinfeest

Desondanks ons mini-tuintje werd het echt een gezellig feest. De week voor haar verjaardag (dag voor Pasen), kwamen twee vriendinnetjes en hun ouders gezellig vieren, alvast een generale repetitie voor haar groot familiefeest! Lou stond in de belangstelling was super blij met de cake en taart die papa voor haar maakte en het weer was echt zomers.

Hieronder een kort fotoverslag, en info waar je wat kan kopen!

20180408115427_img_1281-012101017910.jpeg
Kleedje van Miley and Moss,  car shorty romper van Little Cottons (unisex collectie van Miley and Moss). Bestel tijdig want alles wordt handgemaakt op bestelling, of neem een kijkje bij hun ready to ship sales!
Taartplateau van A little Lovely Compagny, Vilten blaadjes garland van Lily Razz
20180407100558_img_1032-011366053178.jpeg
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s