kinderen, natuur, Reizen, wandelen

Magisch Middelkerke!

Tijdens de zomermaanden verblijf ik (als de corona-maatregelen het toestaan) jaarlijks twee weken met de kids bij de schoonouders in Middelkerke. Het park en zijn speeltuin kenden we dus al goed en toen we hoorden van het evenement stond dit dus heel hoog op ons vakantiewenslijstje, als is het maar uit nostalgie naar de geweldige zomer.

Dit eindejaar baadde het Normandpark van Middelkerke in warmte, gezelligheid en licht. Het park werd sfeervol uitgelicht met duizenden fonkelende lichtjes en kleurrijke lampen.

Kom binnen in het kerstdoolhof in het Normandpark! Baan je een weg doorheen meer dan 500 kerstbomen en langs magische figuren. Vind de maretak, geef je geliefde een kus en beleef een magisch eindejaar in Middelkerke… Onderweg kom je heel wat vrienden tegen die je vriendelijk de weg wijzen of misschien wel op het verkeerde spoor zetten. Er wordt verteld dat er elfjes in de vijver zijn komen wonen en dat zij zorgen voor al die lichtjes en kleur in het water. Meer foto’s vind je op instagram met de hashtag #magischmiddelkerke.”

Het was de drukst bezochtste plek van onze vakantie, maar toch had ik nergens het gevoel onveilig te zijn. Op de route stonden heel wat stewards en politieagenten die de bezoekers wezen op het enkelrichtingsverkeer en mondmaskerplicht. Dikke pluim voor de organisatie! Net als deze zomer zorgt de aanwezigheid van gemeentestewards voor een extra veilig gevoel waardoor we zorgeloos konden genieten. Ik pinkte zelfs even een traantje weg toen we bij de muzikaal verlichte fonteinenshow stonden! We kregen een instant ‘Efteling’ gevoel en beseften toch ook even wat we allemaal gemist hebben dit jaar.

Ook zonder de kerstmagie is het park de moeite om eens te bezoeken met kinderen. Hieronder vind je alvast het adres:

Normandpark Middelkerke
Normandlaan 38
8430 Middelkerke
Telefoon/Fax: +32 59 31 91 31E
mail: evenementen@middelkerke.be
Website: https://www.middelkerke.be/nl/evenementen/magisch-middelkerke

Naast de ingang van het park vind je ook een kleine gratis parking.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 14449987_171975906575408_4186897679228684122_n.png
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s