camping, daktent, kinderen, Reizen, zwembad

Winterkamperen bij ‘Hof Domburg’

Hof Domburg, voor ons de ideale plek om ons voor het eerst aan het winterkamperen te wagen met een daktent. Nu ja, winter het was heel de tijd minstens 10° enkel de hevige wind ’s nachts maakte het even uitdagend.

Wat is er te doen?

We gingen bewust op zoek naar een camping met binnen- en buitenspeeltuin, animatie en zwembad zodat we de kans hadden om ons even op te warmen. Het is een redelijk groot vakantiepark van Roompot dus we kwamen al snel tijd te kort om alles te ontdekken en werden niet teleurgesteld.

De binnenspeeltuin was uitdagend en groot genoeg voor onze 5 en bijna 7 jarige. Hij sluit aan bij de kidsclub zodat Lou kon gaan knutselen terwijl Vinn zich in de speeltuin kon uitleven. Als ouder kan je rustig genieten van een drankje en/of hapje tijdens het spelen en Koos Live. Buiten kwamen we een eerste speeltuin, trampolines, minigolf en actionzone tegen maar verspreid over de kampeervelden is er nog meer dan genoeg speelruimte voorzien.

Het zwembad was verzorgd en leuk maar wij vonden het persoonlijk een beetje druk ogen door het ronde opzet.

Het sanitair is redelijk basic maar proper en verzorgd. Let er wel op als je in de winter komt dat de waterkranen buiten op de kampeerplek en afwasplek pas 1 april aangesloten worden.

Dichtbij een mooi, gezellig dorpje en strand

We verbleven er maar 24u dus konden de omgeving niet verkennen maar uiteraard genoten we nog even van het strand.

Praktische info

Hof Domburg

Schelpweg 7
4357 RD Domburg
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 – 588200

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s