Over

Rebel One! Of Obi-one?

Nee, geen stiekeme Star Wars fan, maar zo ben ik wel. Gebruik wat je vindt en creëer.

Beetje afgeleid, daar gaan we weer!

cropped-wp-1490662363221.png

Leuk dat jullie volgen! Ik ben Tessa, 39 jaar en mama van twee eigenwijze Rebels Lou en Vinn die inmiddels al bijna 8 en 6 zijn.

Ik was als puber een beetje manusje van alles en heb dan ook heel wat gedaan. Ik gaf snowboardles, sportte veel, volgde woord op de muziekacademie en ging psychologie studeren. Mijn droom was eigenlijk om eerst naar het concervatorium te gaan, dan psychologie te gaan studeren om af te ronden met journalistiek en mama te worden.

Wel: aardig gelukt zou ik zeggen (zolang je de dingen maar met een korreltje zout neemt). Ik ben een drama queen, afgestudeerd als kinderpsychologe, mama van twee super leuke rebels en schrijver van dit blog. En als de kids wat groter zijn, trekken we met zijn vieren de bergen in!

Na een jaartje thuismama, ben ik ondertussen het 6e jaar aan de slag als ondersteuner in het onderwijs. Een droomjob waar ik mijn ei echt in kwijt kan, maar ik probeer net zo hard te genieten van de kinderen als dat ik werk. De voorbije jaren waren we zeer regelmatig op Texel, in dierenparken en pretparken te vinden. Tijdens corona hielden we het enkel bij wandelen maar na een jaar daktentkamperen kochten we deze zomer een buscamper die het ons mogelijk maakt om ook tijdens de wintermaanden heerlijk buiten te leven.

Een hobby die ons alle 4 enorm ligt en waar we ook na deze pandemie werk van willen blijven maken. Ik schrijf bewust ‘werk’, want ik vind het super leuk om steeds op zoek te gaan naar prachtige natuurplekken waar naast natuur voor de kinderen ook iets leuks te beleven is.

In dit blog neem ik jullie mee op ons wandel-, reis – en opvoedavontuur.


Past jou stijl bij onze Rebels en heb je graag dat we wat voor je uittesten? Mail dan even naar outlivingtherebels@gmail.com

Advertentie