kinderen, natuur, Reizen, wandelen

Toeristisch Oostende

Waar we de drukte van de winkelstraten in Oostende probeerden te ontwijken, bracht onze doortocht ons soms tot enkele bijzondere plekken. Het staketsel vonden we op zich niet zo bijzonder, maar van de giga grote pakjes op de dijk vielen de kids hun monden letterlijk open alvorens over te stromen met vragen. Wat zou er in zitten mama? Hoe komt het dat het geen papier is? Wat is het dan?

In één van de zijstraten van de winkelstraat vonden we op zoek naar een lunch het huis van de kerstman. Snel even binnen gluren maar hij was jammer genoeg niet aanwezig.

Op de laatste avond van ons verblijf wilde ik toch heel graag The Crystal Ship by Night eens bezoeken. Ik zag al heel wat foto’s passeren op instagram, maar vroeg me af of het voldoende zou zijn om de kids zo laat op de dag nog 5 km te laten afleggen.

Tijdens een eerste editie van The Crystal Ship by Night worden bestaande en nieuwe werken van The Crystal Ship uitgelicht zodat ze bij valavond een uniek wandelparcours vormen in Oostende. Het parcours licht dagelijks op tussen 17.00 en 22.00 uur (behalve op kerstavond en oudejaarsavond). Ook voor kinderen belooft het een grote culturele ontdekkingstocht te zijn, die nog leuker wordt met ‘The Crystal Ship Kids Guide’! Download de gratis Kids Guide en ga op een uitdagende ontdekkingstocht.

De drukte zoals in Brugge bleef uit en vooral Lou was verwonderd door het begrip ‘kunst’. Zeker toen ze ergens (volgens haar) een kopie van haar zandkunstwerk tegen kwam, trots riep ze dat ze zelf ook een kunstenaar was dus! Heerlijk. We reden naar 2 kunstwerken alvorens met een slapende Vinn huiswaarts te keren om in te pakken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s