Test

Chewies and (much) more

Christine van ‘Chewies and More’ was één van de eerste die ons als ‘brandenthousiast’ een plekje in haar team gaf.

Een nieuw avontuur

Wat was het spannend? Zou ze onze foto’s goed genoeg vinden? En nog beter zouden wij haar producten goed vinden, want aan de start van heel dit brandrep avontuur had ik 1 ding met mezelf afgesproken: we promoten enkel waar we echt achterstaan!

Eerste ervaringen

Vinn mocht als eerste de prachtige producten onthullen en ging er meteen mee aan de slag.

Geen bijsluiter nodig voor de ‘rattle’ enkel een klein beetje afstand van mama.

Eindeloos plezier

Sinds februari zijn er heel wat tandjes bijgekomen en werd er ook heel wat gechewed. Tussen de tandjes door gebruikt Vinn ze als rammelaar en met de clip zijn ze ook handig om mee op uitstap te nemen.

Bedankt

Bedankt Christine dat we deel uit mochten maken van je prachtige team. Bij onze dochter kenden we je producten niet, toeval of niet maar Vinn heeft geen 1 dag gehuild bij het doorkomen van zijn tandjes. Benieuwd of je chewies ook het tandjes leed bij de doorkomende kiezen gaan verhelpen. En hoewel ze dagelijks gebruikt worden leven ze nog allemaal!

And more

Ohja, wie zich afvraagt waar de ‘and more’ voor staat neemt best regelmatig eens een kijkje op haar Instagram of webpagina (www.chewiesandmore.com). Want Christine houdt niet op met geweldige producten te bedenken!

*Opgepast het bezoeken van de site kan ernstige gevolgen voor je portemonnee inhouden!

Advertentie

Een gedachte over “Chewies and (much) more”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s