Blog

Persoonlijk

You say jump, and I ask how high

wp-14906618218402To blog _ or not to blog .

Eerst oefenen, of meteen delen? Eigenlijk lag het antwoord al lang voor de hand. Ik wil een blog schrijven over het leven van en met mijn rebellen. Over onze avonturen, anekdotes en groei. Hoe beter te starten dan te schrijven over de groei van dit blog.

Soms moet je niet verder zoeken dan start.

We starten hier, en zien wel waar we eindigen! Een steeds groeiend verhaal over verhalen. Ons verhaal ! 

Voor al wie het lezen wil .

Geen categorie

Houden

Wanneer niet alles gezegd,

maar je verhaal geschreven is.

Wanneer entree en exit,

te veel met elkaar verweven.

Wanneer elke eerste keer,

zo pijnlijk,

maar toch een droom

blijkt te zijn.

Wanneer jou te mogen kennen,

belangrijker dan houden blijft.

Maar ook in houden van,

is houden belangrijk.

Ik blijf altijd van je houden,

ook al houd ik je,

niet langer,

vast

In mijn hart,

ben je daar

Niet langer houden,

maar wel van

Teche

Geen categorie

Holiday vibes #1: my nametags

+Tag it!

Op vakantie wil ik graag onze mooiste spullen aan, ze worden zorgvuldig in twinning sets uitgezocht, maar altijd zo zonde om ze kwijt te raken. Kan mijn dag echt verpesten dus doe ik er graag wat aan!

Daarom ben ik deze keer voor de naamstickers van MyNametags.be gegaan. De kwaliteit kende ik van Vinn, op zijn knuffels hangen tags met zijn naam en mijn telefoonnummer in de hoop dat de eerlijke vinder contact met ons op neemt. De knuffels worden minstens wekelijks gewassen en de stickers blijven heel mooi zitten.

Gezien ik zonder stickers zat en ik Lou’s klaslogo pas in september weet koos ik voor een leuk zomers thema voor op vakantie. De levering is steeds snel en gratis, dus je kan begin van het schooljaar nog snel een set aangepaste nametags bestellen. Bovendien zijn ze klein genoeg dat ze ook op pennen en zonnebrillen passen.

Waar kleef jij allemaal naamlabels op? Kies jij voor labels met telefoonnummer of zonder?

Geen categorie

Tripstick 1 – De Schorre

Een nieuw seizoen, een nieuw idee.

Zijn jullie ook altijd op zoek naar leuke activiteiten met de kids. Met de zomer in het vooruitzicht ben ik alvast aan het kijken naar leuke trips.

Het leek mij leuk om de gevonden parels hier met jullie te delen in korte foto verslagen.

En wie ooit ‘in de gloria’ gekeken heeft weet wel wat de ‘trip stick’ betekend (pure nostalgie).

We starten deze rubriek met een gratis tripje. Gezien Vinn tot 16u in de opvang was, ben ik opzoek gegaan naar een toffe activiteit voor de late namiddag.

De eerste en al meteen boenk er op

De Shorre in Boom kent iedereen waarschijnlijk al van Tomorrowland, maar wisten jullie dat er ook een heel gezellige taverne met speeltuin is?

De kids vonden het geweldig, perfect op maat voor mijn peuter en kleuter met ernaast ook voor de grotere rakkers een aanbod. En bij slecht weer kan je je ook in de binnenspeeltuin heerlijk ravotten. Al was dat vandaag (gelukkig) niet nodig.

Wij keren zeker nog eens terug!

 

Neem je graag zelf ook eens een kijkje? Dan vind je hier alvast alle informatie

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1 bus 1 2850 Boom (België)
Telefoon: 0032 3 880 76 00
E-mail: onthaal@deschorre.be
Website: http://www.deschorre.be

Geen categorie

Boho Chic Garden Party

 

20180326155931_IMG_9560-02-01-01.jpeg
Krijtbordkroon van Ma-ciel Kidslifestyle, Regeboogkoffertje van Kidsboetiek

Na maanden van wachten, Lou begon met aftellen toen de eerste vriendjes verjaarden in januari, was het dan eindelijk zover. Lou is 3 jaar!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Mini – traktatie

Het beleid op Lou’s school koos er voor om geen kinderen te discrimineren door een traktatie te laten uitdelen, niet ieder kind heeft namelijk dezelfde middelen. Wel mogen ze de dag zelf een cake of cupcakes zonder versiering meenemen en worden ze als ster van de klas in de kijker gezet.

Lou ging niet naar de crèche en ook Vinn startte na zijn eerste verjaardag dus was het voor deze mama de eerste verjaardag die ‘sociaal’ gevierd werd, en net nu moest ik mij in houden.

Nu ja inhouden, ik zou mezelf niet trouw zijn moest ik niet in thema proberen blijven. Dus vond ik deze leuke potjes en prikkers die perfect bij Lou’s thema passen bij Xenos.

Pre-party

En hoewel Lou pas over een week (schoolvakantie) echt jarig is koos ik er toch voor een verjaardagslunch te houden met een klein kadootje (zomer item dat toevallig mooi ingepakt toekwam ). Want vandaag was ze wel echt drie hé!

Naamarmbandje van byli.ly

 

 

Verjaardagstraditie

Wat doe je als je kinderen in schoolvakanties verjaren? Dan maak je toch gewoon je eigen tradities.

Onze is een jaarlijkse uitstap met het gezin, en de jarige mag kiezen. Lou koos er voor om naar Plopsa Indoor Hasselt te gaan, en ik denk niet dat Vinn dit erg vond. Veel te leuk om foto’s te nemen dus je al me op mijn woord moeten nemen dat het zeker de moeite was. En als je op je verjaardag zelf gaat mag je gratis binnen, dus dat herhalen we nog eens op 26/8!

Boho chic tuinfeest

Desondanks ons mini-tuintje werd het echt een gezellig feest. De week voor haar verjaardag (dag voor Pasen), kwamen twee vriendinnetjes en hun ouders gezellig vieren, alvast een generale repetitie voor haar groot familiefeest! Lou stond in de belangstelling was super blij met de cake en taart die papa voor haar maakte en het weer was echt zomers.

Hieronder een kort fotoverslag, en info waar je wat kan kopen!

20180408115427_img_1281-012101017910.jpeg
Kleedje van Miley and Moss,  car shorty romper van Little Cottons (unisex collectie van Miley and Moss). Bestel tijdig want alles wordt handgemaakt op bestelling, of neem een kijkje bij hun ready to ship sales!

 

Taartplateau van A little Lovely Compagny, Vilten blaadjes garland van Lily Razz

20180407100558_img_1032-011366053178.jpeg

Geen categorie

Unboxing: de hippe doos

Wie gaat er nu niet dromen van de naam ‘hippe doos’. Die moet je toch gewoon in huis hebben?

En hoewel ik niet zwanger ben, ook al blijft het vier maanden pre-tijdens-post buikje nog lekker hangen, en Vinn met 19 maanden de baby leeftijd toch al wat ontgroeid is (nog steeds in de ontkenningsfase) was ik toch super blij hem te mogen ontvangen voor een blog. Gewoon al omdat ik zo nieuwsgierig ben naar de inhoud. Gelukkig zorgt Vinn zijn meter binnenkort voor een mini modelletje die ongetwijfeld met alle spullen zal stralen, al is er een grote selectie ook voor oudere kids nog bruikbaar. En gezien de doos unisex is hoefde ze ons het geslacht niet te verraden. Was dat even jammer.

Een hip concept

Hoe zit de hippe doos #7 in elkaar?

20180417160545_IMG_3780-01

De eerste lijn op Instagram zegt: de cadeaudoos waar je helemaal happy van wordt! En dat kan ik alleen maar beamen. Alleen al het formaat, de mooi ingepakte pakjes, die maar lijken te blijven komen, én de reep overheerlijke Milka chocolade zorgen voor instant happiness. En dan heb je de inhoud nog niet bekeken, 20 items grof geschat voor een totaalwaarde van 170 euro. Snel zijn is de boodschap want voor slechts 49,95 euro verkoopt het als zoete broodjes.

20180417161549_img_3785830092650.jpg

Ook benieuwd wat er allemaal in deze editie zit? Bekijk hier dan ons ‘unboxing’ foto verslag

Strak in het pak. Bij het zien van het super schattige broekje van Kleine Baasjes maakten mijn eierstokken synchroon salto’s. Ik heb het geprobeerd, en nog eens maar het broekje past mijn kleine vriend echt niet meer. Gelukkig was zijn meter super blij met het printje, benieuwd welke printjes er in jullie doos zaten.

20180417162111_img_3808-518720681.jpg

Verzorgingsproducten van Naïf* Care, voor baby & mama. De laatste tijd kan je Instagram niet openen zonder een foto met Naïf* care verzorgingsproducten tegen te komen, dus was deze meeloper stiekem heel nieuwsgierig naar deze producten. Kleine understatement dus dat ik blij was bij het openen het verzorgingssetje voor baby’s, alsook een apart pakje voor mama te ontdekken. Handige kleine verpakkingen, ideaal voor op reis.

Dus ga ik ‘proberen’, met nadruk op de ‘ ‘, om ze op te sparen voor onze zomerreis. We weten nog niet of we er met de auto of het vliegtuig op uit trekken maar in beide gevallen is het super handig voor onderweg in de rugzak. Of ben ik de enige mama van twee meester smossers?

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hip en pijnloos de tandjes tegemoet. Genoeg hippe items om te bijten, wriemelen en zeveren in deze doos. Wat denk je van de leuke bijtarmband van colourfulbeads, samen met meteen 25% korting op je bestelling, hippe bijtring van echt ilona, knisperdoekje van onderhanden en labeldoekje van Made by Noelia.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Kidsdeco. Naast speeltjes en verzorgingsproducten ook heel wat leuke decoratieve kamers om je kinderkamer mee te personaliseren en pimpen. Een Jute vaantje van Evice creatief en kortingsbon, een muursticker van ’t familiehoekje, een poster van Little Descendant, kaartjes van miek in vorm en vergeet zeker niet je groeigids te pimpen met de leuke cover van suede design, kaartje en kortingsbon.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hippe kids, en hippe mama’s. Hoe vaak plannen jullie een aankoop voor jezelf, en kom je thuis met een paar sokken en 20 zakken (misschien iets minder) vol kinderspullen? Dat dus, en net daarom is het zo leuk om onverwacht een kadootje te ontvangen.  Zo vond ik naast een overheerlijke reep Milka chocolade, die ik overigens met de papa gedeeld heb, een zomers armbandje van www.loutas.nl plus kadobon t.w.v. 10 euro en 2 verzorgingsproducten van Naïf* Care.

20180419194945_IMG_4057-01.jpeg

En tot slot. Maak gebruik van de waardebon van NNK fotografie, leg je hipster voor altijd op de gevoelige plaat vast, en geniet alvast van het leuke foto kadertje.

20180419194212_img_4046-1754282455.jpg

En nog een suprise!

Hip en toch uniek. Naast de standaard items zitten er ook nog heel wat verrassingen in de hippe doos. Zo was ik super blij met de kaartjes en vriendenboek van mamakaart.nl, sterren slab van jollein, panda speendoekje van ’t steekje, strijkapplicatie van jolile, en cadeaubon van hip en hout.

 

 

Spek voor je bek? Volg de hippe doos op instagram of facebook, en mis de volgende editie zeker niet!

 

 

 

 

Geen categorie

One ‘2k’ Three Giveaway

20180227165849_IMG_5785-01

Hier is hij dan! Onze eerste grote ‘grootste’ giveaway. Niet 1 maar liefst 10 te gekke prijzen. Eerlijk .. als het enigszins kon deed ik zelf mee. Maar we hebben al zoveel van jullie gekregen, voelen ons zo rijk door alle shops die in ons geloven dat het tijd is om eens iets terug te doen.

Zelf hebben we niets om te geven maar deze 10 topshops waren zo lief om iets voor jullie beschikbaar te stellen. Hopelijk zijn jullie er even blij mee als wij.

 

 

 

Een woordje uitleg:  Wat valt er wat te winnen?

Topproducten kunnen natuurlijk niet zonder een beetje beeld en klank. Daarom zal ik ze kort aan jullie voorstellen.

Eén. Krijtbord kroon van Maciel webshop
Aan onze volgers op Instagram hoef ik deze waarschijnlijk niet voor te stellen. We kregen hem vorig jaar voor Vinn zijn eerste verjaardag, en gebruiken hem naast verjaardagen ook voor milestones vast te leggen.  Dankzij het lintje achteraan is de kroon perfect op maat te maken, en met een beetje ossegal zeep en water krijg je zelfs de cakesmash vlekken er uit. Getest en goedgekeurd, echt een toppertje van Maciël.

 

Ook Lou is helemaal weg van ‘haar’ kroon, en zo blij dat ze hem binnenkort ‘eindelijk’ op mag voor haar derde verjaardag. Hoewel ze er stiekem ook al vaak mee rond loopt in huis, ondertussen krijgt ze hem zelf ook aan.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Twee. Regenboog koffertje van Kidsboetiek
Hoef ik jullie nog uit te leggen dat we fan zijn van de producten van Lucie. Het begon  allemaal met dit leuke monochrome regenboog koffertje maar ondertussen is onze collectie al uitgebreid tot een echte kids-boetiek. Naast een stylish accessoire vinden de kids het ook geweldig om steeds opnieuw te ontdekken wat voor schatten mama in hun koffertjes heeft verstopt, al hebben ze mijn taak al overgenomen en verstoppen ze er nu zelf hun spulletjes (of restjes boterhammen) in. Benieuwd wie nog meer voor de koffertje gaat.

 

 

Oh ja, van Vinn moest ik nog even zeggen dat het ook heel cool is voor jongens.

Drie. Gepersonaliseerde rugzak van Cute Rebel
Hoe leuk is deze gepersonaliseerde rugzak. Ruim genoeg voor reserve kleding, pampers en een flesje. Wij gebruiken hem dagelijks wanneer we met Vinn op stap gaan, en hij leeft gelukkig nog steeds. Je kan kiezen tussen een zwarte of camel kleurige rugzak, met natuurlijk de tekst naar keuze. 

 


Vier. Dreamcatcher of letter bord decoratie set van Lily Razz naar keuze
Wie ons al een tijdje volgt heeft vast al wat vilten kunstwerkjes van Zerlina zien verschijnen. Kies vier en maak kans op een letterbord decoratieset uit haar nieuwe Wild + Free collectie of dreamcatcher, de kleur kies je zelf zodat het helemaal in jullie interieur (kinderkamer of meer) past.

 

 

Vijf. Gepersonaliseerd tandendoosje van About out and deco
Hoe leuk is dit? Deze beauty hebben we zelf nog niet, maar dacht dat dit wel heel leuk bij het geheel zou passen. Voor de tandjes van jullie schatjes, of misschien bewaar je er wel hun eerste haarlok in? Ga jij voor de stipjes of de streepjes?

 

Zes. Memory spel van Deem Design Amsterdam
Een leuk spel, dat ook nog helemaal bij onze stijl past. Niet alleen ik maar de kids zijn erg blij met dit memory spel. Lou begint het al een beetje door te hebben, zoekt trots de gelijkenissen en toont ze aan Vinn. Maar Vinn is vooral geobsedeerd door het in- en uitladen van zijn doosje, en wisten jullie dat het tussenschot ook perfect als een ingebeeld vliegtuigje fungeert.

 

 

Zeven. Naamsticker naar keuze van Naamelijk
Nummer 7, is wel een gevaarlijke keuze. Kiezen tussen Kim haar kunstwerkjes, maar zeker wel de moeite. Haar stickers personaliseerden Vinn’s eerste verjaardag, en nu mogen we een naamsticker naar keuze weg geven. Leuk toch. Via deze link kan je nog eens terug kijken wat we met haar stickers hebben gemaakt, of neem even een kijkje op haar instagram of website.

 

Acht.  Surprise (boys or girls)  van Just Juul
Kennen jullie Anne Marie van Just Juul al? Deze single mom maakt niet enkel top producten, ze heeft ook nog eens oor voor je specifieke kledingsnoden en is dinsdag 27 maart jarig! Dus heb je even tijd, geef haar vandaag dan nog een beetje extra love.

Wat kan je winnen bij haar? Anne Marie houdt het nog even spannend en zorgt voor een leuk verrassingsitem voor jullie. Ik kan dus nog niets verklappen maar hier alvast een aantal foto’s van onze kids in items van haar.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Negen. Surprise haaraccessoire voor meisjes van Lovely Little Lauren
Hebben jullie ook nooit genoeg haarspeldjes? Lovely Little Lauren helpt jullie alvast met een kleine verassing. Wij kregen ons pakketje net aan dus de foto’s volgen nog op onze instagram pagina.


IMG_20180322_222405_545
Tien. Armbandje naar keuze van by.lily
Last but not least. De leuke armbandjes van by.lily zijn niet alleen leuk voor de kindjes maar stiekem ook voor de mama. Ik draag het mijne al enkele maanden dag en nacht, draag het in de douche en het is nog net als nieuw. Lou en Vinn hun bandje is een maatje kleiner en zo lief. We kregen net nog een nieuwe versie in de bus dus die foto’s volgen nog deze week.
FB_IMG_1521397359545

Hoe doe je mee?

We zijn al heel blij met onze 2K volgers, dit is al meer dan ooit verwacht, dus de insteek is niet meer volgers maar meer jullie bedanken en deze 10 small shops een beetje te steunen.

Hoe doe je mee?

  1. volg mij en de 10 shops in deze giveway
  2. laat onder het bericht op instagram een reactie na wat je graag wilt winnen (geen nood, meerdere items mag)
  3. tag eventueel iemand die ook interesse in deze giveway heeft (super lief, maar niet verplicht)
  4. share je favoriete item op je feed met #one2kthree of story voor een extra winkans voor dat item (vergeet mij en de shop niet te taggen zodat het zichtbaar is – privé accounts mogen mij een print screen dm’en)
  5. of plaats een reactie op mijn blog (link in bio) voor een extra kansje

De giveaway loopt van dinsdag 27 maart  tot en met Lou’s verjaardag op dinsdag 3 april en is open voor België en Nederland. Die dag gaan we nog lekker vieren en woensdag 4 april zullen de kids de lootjes trekken en gaan we (misschien) life.

That’s it, support small, succes iedereen,

Outliving (Tessa) the Rebels (Lou & Vinn)