activiteit, kinderen, speelgoed

Welkom in de poppenkamer!

Zowel Vinn als Lou zijn echte poppenouders, al zal Vinn dat nooit op camera willen toegeven. Als peuter speelden ze met mijn oude baby born pop die we schonken aan mijn nichtje nadat ze elk een eigen exemplaar kregen. Je kan dus wel begrijpen dat er hier twee totaly excited waren toen ze ontdekten dat ze enkele baby born poppenspullen mochten uitesten. De Baby born surpise garden hield ik nog even opzij als kerstkadootje, maar de rest was iets te groot voor onze kerstboom op verplaatsing.

Het muziekje van de BABY born Kledingkast met Weereendje speelde het hele weekend door het huis. Mijn grootmoeder en moeder hebben 30 jaar geleden heel wat kleertjes gebreëen die nog steeds in perfecte staat zijn en het nieuwe kastje mogen vullen, naast hun oude babykleren in maat 50 kreeg Lou eindelijk de BABY born Eenhoorn Onesie. Je snapt wel dat mijn oude poppenspullen even afgedaan hebben.

Met het regenweer deze vakantie spelen we meer dan normaal binnen, dus voor we morgen naar het zwembad trekken mogen ook de poppen even in het water van de BABY born Bathtub spelen. Benieuwd of we achteraf ook in de living kunnen zwemmen. Vinn is dan weer helemaal fan van de BABY born Poo-Poo Toilet en de bijhorende ‘kaka’. Het is een fase!

Dank u Dayone mpm om dit geweldige pakket te mogen uittesten, ik moet eerlijk toegeven dat het voor mij net Sinterklaas leek.

Het is misschien 30 jaar later, maar het blijft toch gewoon stiekem leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s