activiteit, kinderen, speelgoed

L.O.L Suprise Beauty Salon

Wow! Weer een toppertje van L.O.L Surprise deze 5-in-1 Schoonheidssalon. Niet alleen de perfecte hang out spot voor de L.O.L poppetjes met echt haar maar de spiegel, haarglitters en -krijt zijn ook bruikbaar (en in trek) voor grote diva’s (en hun broertjes).


De ultieme plek om te stylen en met het haar van je L.O.L. Surprise!™-pop te pronken. Pak de 50 verrassingen uit en ontdek welke J.K-minimodepop Prim, met echt haar, echte mode en echte hoge schoenen in je pakket inbegrepen is. Was het haar in de wasbak met een sproeier waar echt water uit komt, borstel en style het daarna met de inbegrepen accessoires en pronk met nieuwe kapsels en stijlen op de uitschuifbare catwalk. Zodra iedereen klaar is voor de catwalk begin je toch gewoon op jezelf, kleur je haar met glitters en haarkrijt en bekijk je creaties in de belichte spiegels. Als je klaar bent met spelen, vouw je de speelset op in een schattig tasje om onderweg mee te nemen. En vooral van dit laatste wordt deze mama dan weer blij!

Deze speelset hebben we gekregen van Dayone Pm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s