kinderen, Persoonlijk

Twistshake baby

Le paradis c’est ici

Enkele weken geleden kregen we een vraag voor samenwerking van @twistshakebaby. Ik antwoordde eerst dat we de baby fase al wel even (soms ontken ik het nog) ontlopen waren, maar het leek hen leuk om ook enkele producten voor grotere kids of euh mama’s te testen.

Dit verdeelbord met deksel leek me wel handig voor onderweg op uitstappen, hoewel ik moet toegeven dat onze honger er al iets te groot voor is. Maar hoe leuk is het als tappas bord, of om tijdens BBQ sauzen in op te bergen? En moest er eens een restje zijn (lees: als Vinn en Kristof niet thuis zijn) dan kan het met deksel op de ijskast in.

De ezy bag claim ik dan wel schaamteloos als boterhammen zakje. ’s morgens slaag ik er maar net op tijd in om na een kattenwasje voor mezelf, de kids aangekleed en gevoed op school af te zetten dat een ontbijt voor mezelf steeds on the go is.

Wil je zelf ook nog een twistshake pakket onder de boom leggen, of misschien beter in de keuken kast.

Je shopt het deze week met 55% korting met de code ‘outlivingtherebels55’, gratis verzending op alle package-deals.

En check zeker hier ook even of link in bio om te ontdekken op welke producten je vandaag 70% korting krijgt met onze code.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s