activiteit, feest, kinderen

(her)bruikbaar wenslijstje

Wij mochten vandaag de gepersonaliseerde houten wenslijsten van Mime Little Things uitproberen. Mijn kleuters trekken in 2020 duidelijk met iets minder verantwoorde wensen naar de Sint, en zo is er toch iets duurzaam aan hun lijst.De kids zouden gezellig door de boekjes bladeren, hier en daar iets van hun wensjes van de voorbije weken/maanden/jaar uitknippen terwijl ik de vakantiebende zou opruimen, strijken en misschien nog een filmpje zou zien.

<< Wrong >>

Kleuters die een verlanglijstje maken is echt geen rozegeur en maneschijn, of toch de mijne niet. Gelukkig kun je op deze houten borden kleven, verkleven en blijven kleven.

Ik houd heel het jaar een verlanglijstje met hun interesses online bij, en begin in September alle koopjes af te gaan. Voor Vinn heel wat afgeprijsde Hot Wheels sets van Action en voor Lou de Vtech Wekker, Barbie auto op afstand bediening en enkele Barbie meubeltjes. Mama blij dat sets worden aangevuld i.p.v nieuwe verzamelingen, kids blij, papa blij dat mama bij is maar dan maakte ik de catestrofale fout van hen een schaar, tape en speelgoed boekjes te geven (real life horror).

Blijkbaar kies je gewoon de eerste 10 items die je tegen komt, ongeacht of je er ook mee gaat spelen. En dat mag mama, want van de Sint mag dat. Ga daar maar eens tegen in! Dank u lieve Sint! Gelukkig is coachen één van de onderdelen van mijn beroep dus zette ik mijn frustraties aan de kant en ging ik aan de slag. Het huis is een stal, maar de Sint zal alvast brengen wat ze willen, of zouden willen, of wat ik wil, of wat ik denk dat ze willen? Net in tijd voor de intocht morgen.

De kids krijgen veel, veel te veel, zolang ze nog fijn spelen met speelgoed mag dat, maar ergens houd ik het toch beperkt tot een aantal spelsoorten die ze steeds kunnen aanvullen i.p.v van alles een beetje.

Hoe gaat dat hij jullie? Krijgen je kids de vrije keuze of stuur je hier en daar toch wat bij?

desley.daley.skyeWat een leuk idee!!! Ik ga altijd samen met de kindjes door het speelgoed boek en zet hun naam erbij wat ze leuk vinden. Dan maak ik dr later een leuk en betaalbaar lijstje van 😂. Vaak zijn ze het alweer vergeten

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s