kinderen, speelgoed

L.O.L Surprise Remix

Tune out

De combi van het winteruur, volle maan en eerlijk gezegd gewoon te veel schoolweken transformeerde mijn lief mak schaapje de laatste dagen tot een weerwolf. Huilend van en naar school, niet in slapen geraken en veel te vroeg wakker. Drama lama, voor en na en zelfs tijdens. Voor de kinderen thuis en op school zijn de laatste twee schoolweken duidelijk te veel, ik mag deze keer helaas de schuld niet bij corona leggen. Zes weken school geeft de kids de kans om iets nieuw te leren, in te oefenen en te evalueren en alles daarboven ontregeld hun ritme. Daar tegenover doet meer dan 2 weken verlof ook alles vergeten.

Toen ik een pakket van Day One met 3 sets uit de nieuwe remix collectie van Lol Surprise ontving, twijfelde ik dus om het nog even achter zou houden. But I’m only human, ook ik wou even een beetje ademruimte en was veel te nieuwsgierig om te ontdekken wat er in de verpakking zat in de hoop weer een glimlach op haar gezichtje te toveren.

Mijn kleuters konden deze doosjes gemakkelijk zelfstandig openen zonder een schaar, en hadden enkel mijn assistentie nodig voor het plaatsen van de batterijen in de muziekboxen.


De L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen zijn gloednieuwe personages die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, r&b, hiphop, country of rock. De verpakking speelt echt muziek af! Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspeler-verpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor het concert. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur? 

0ok de gloednieuwe L.O.L. Surprise! Remix Pets vertegenwoordigen elk een muziekgenre met op de muziek geïnspireerde accessoires en een bijhorende stijl. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. De casette-verpakking van de Pets onthullen een deel van het Remix lied. 

De kids regiseerden zelf het filmpje, vergeet zeker het geluid niet op te zetten, en speelden de rest van de avond heerlijk samen.

Totaal geen spijt dat ik het haar ondanks haar gedrag toch gegeven hebben. We’re only human toch.

Nu de kids steeds meer into het Lol Surprise speelgoed zijn, vraag ik mij af welke collecties jullie zeker aanraden voor bijna zesjarigen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s