Reizen

Kustpark Texel

We begonnen door het huizenjagen veel later dan gepland, maar konden ons eerlijk gezegd geen zomer zonder Texel inbeelden. De titel is dit keer niet erg origineel gezien het ook verwijsd naar de instagrampagina ‘tijd voor texel‘, maar wel zeer betekenisvol. Waar we vorige vakanties steeds een tijdsdruk ervaarden om zoveel mogelijk te genieten van dit prachtige eiland, namen we nu eens echt tijd voor Texel. Of de zon nu op afspraak is of niet, genieten wordt het sowieso! Voor de kids maakte het op zich niet uit, zolang het maar niet te ver rijden is en Koos er is, dus boekten we opnieuw bij Kustpark Texel dezelfde chalets maar in een vernieuwd kleedje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s