Geen categorie

Texel ontwaakt

Een nieuwe vakantie, een nieuw avontuur. Het is een understatement te zeggen dat we ondertussen verkocht zijn geraakt aan dit eiland. Een derde bezoek op nog geen jaar tijd.

We maakten kennis met (het hete) Texel tijdens onze eerste echte zomerreis, genoten van de veranderde kleuren tijdens de herfst en keren nu terug in maart. Waar vele activiteiten sloten na ons vertrek, zijn ze nu pas enkele weken opnieuw open. Ik ben zo benieuwd hoe Texel opnieuw ontwaakt…

Elke keer vraag ik me af of het eiland nog voldoende nieuws te bieden heeft, en steeds moet ik na een dag bekennen dat (zelfs met onze drukke planning) ons verblijf te kort is. Daarom dat ik ook deze keer zeer neurotisch alles op voorhand gepland heb. Niet alles is 5 dagen open, en het zou jammer zijn dit ter plaatste te ontdekken. Het geeft me rust, en het plannen is ook al het halve plezier.

Deze reisblog zal dus starten als een reisplanning voor mezelf en ter inspiratie voor jullie, en eindigen in een reisverhaal. Natuurlijk hoop ik hier ooit neer te schrijven hoe we onze kids ook de wereld buiten onze buurlanden tonen. Maar voor nu is het dichtbij genoeg om alle peuter en kleuter spullen mee te nemen, scènes onderweg te vermijden (“Hello dvd speler”) en ver genoeg om toch echt een vakantiegevoel te hebben. Toegegeven, daar hebben we toch allemaal eens nood aan.

Uiteraard is onze vakantie gepland met het oog op reizen met jonge kinderen (2,5j en tegen dan echt bijna 4 jaar). Een aantal activiteiten zullen we ook weer herhalen omdat de kids het zo geweldig vonden, maar ik kijk alvast uit naar nieuwe ontdekking. Want zo voelt het voor ons toch steeds weer, en net dat maakt een bezoekje aan Texel zo bijzonder voor ons.

Dag 1

Het waddeneiland Texel is een 4-tal uurtjes rijden voor ons, we vertrekken daarom ook erg vroeg (6u op de planning) om zeker niets te moeten missen.

 

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

 

To be continued_

Tessa


Volg zeker ook Tijd voor Texel op instagram voor mooie plaatjes en tips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s