kinderen

Wishlist peuters & kleuters anno 2018

Laten we er een jaarlijkse traditie van maken, ook dit jaar weer ons verlanglijstje voor de sint, Kerst en Nieuwjaar…

Eerlijk toegegeven, de kids zwemmen in speelgoed. Daarom koos ik er bewust voor om te kiezen voor een aantal items en deze aan te vullen.

Losse prullen gaan in Vinn zijn bumba rugzak die we overal meenemen onderweg. Zo blijft het interessant en is het geen ramp als het kwijt gespeeld wordt.

What’s new?

Toys for boys, 2j

Vinn is nog maar enkele maanden 2, daarom is zijn verlanglijstje voornamelijk toegespitst op 2-jarigen.

Hoewel hij graag met zijn zus haar meisjesspeelgoed speelt, vonden we het toch tijd geworden voor een stoere werkbank. Ik ben zeker dat hij met deze leukerd meteen weet wat te doen, bovendien past het nog mooi naast zijn ikea keukentje. Wat mama dan weer top vind. Momenteel vind je hem het voordeligste bij Cute Rebel, kan niet wachten om hem op 5 december te monteren en in het echt te zien.

De overige spullen brengt de kerst- of Nieuwjaar man (haha) van grootouders en meter. De aai aai beanie 6 tot 12m was echt aan vernieuwing toe dus kochten wij de 3+ met black Friday als extraatje voor bij de Gele Flamingo.

De typische Vans kon ik echt niet weerstaan, gelukkig draagt zijn meter ze zelf en gaat ze met veel liefde bij Torfs op zoek naar maat 24 om te twinnen.

Een van onze series is naast duplo, Playmobil 123. Ik twijfelde om meteen de grote Playmobil te doen maar omdat Vinn nog alles in zijn mond stak deze zomer, toch maar de jongere versie mee op vakantie genomen. Hij is gemakkelijk af te wassen en mag mee in het bad. We hadden al een piratenboot en deel van de dierentuin waarmee regelmatig in combinatie met de way to Play autobaan gespeeld wordt.

Grootste voordeel vind ik dat het niet zo snel uit elkaar valt zodat ze er helemaal in hun fantasiespel met los kunnen gaan.

Let the games begin! Vinn is echt gek van zijn zus & mijn oude spelletjes…

Maar verder dan de doos leeg maken en alle items bekijken komt hij meestal niet. Daarom hoog tijd om alvast wat spelletjes op zijn maat in huis te halen voor hij binnenkort met school start.

Laten we ons dan ook maar eens aan de smart games wagen, jullie leuke tips? Hier is het nog wachten tot Nieuwjaar om er in te vliegen.

Girls stuff

Lou is 3 soms 4, 10 of 1. Dus het lijstje is vooral opgesteld naar haar noden haha… Een echte kleuter puber die vooral dingen wilt die op die van mama en haar vrienden en idolen lijken. En voor het eerst mocht mama haar mocht mama haar lijstje niet alleen samen stellen.

Bovenop haar verlanlijstje voor de Sint stond zonder twijfel een echte microfoon. Liefst wou ze die van k3 maar ik had liever iets waar ze iets meer mee kon. Na lang zoeken vond ik deze op bol.com, even stress toen hij niet meer leverbaar was maar gelukkig werd hij bijbesteld.

Benieuwd naar haar reactie? Houdt dan zeker onze stories in de gaten rond de sint.

De cd met haar lievelingsliedje, overal liefde krijgt ze met kerst van haar meter samen met deze mooie grimme sent want naast kwajongen, Diva en superster is ze above all toch een echte prinses die graag (liefst dagelijks) gesminkt wordt.

Geen werkbak maar een heuse knutsel walhalla die mijn moeder voor kerst gaat vullen met echte grote meisjes knutselgerief. Lou gaat zich kunen uitleven.

Van de andere grootouders krijgt ze dan weer deze geweldige houten verjaardagstaart van kids concept bij Kids With Flair. Zo kan ze het verjaardagsmoment uit de klas naspelen terwijl ze aftelt tot haar grote dag in april (ja ze is al van mei aan het aftellen).

Mijn oude speelgoedkeuken die we gerstyled hebben blijft een succes en dus moest ik dit houten speelgoed van de 2 echt hebben om hun collectie uit te breiden.

En ook het ikea poppenhuis krijgen deze budget vriendelijke meubels van Lidl.

Toch een beetje specifieke meisjes spullen van Playmobil 123, hoewel ik al kan voorspellen dat Vinn het de max gaat vinden om de torens te stapelen en zijn auto’s door de poort te rijden. Win, win!

En tot slot nog een nieuw niveau puzzel. Zelf koop ik maar 1 per niveau, hoe pakken jullie het aan?

Plasticine van play doh met cijfers en letters gezien ze hier echt in geïnteresseerd is en graag mee prutst.

En natuurlijk nog wat instagram inspired materiaal: de schildersezel van jumbo en cutie stix. Voor dit laatste is ze nog wat klein maar denk dat het echt wel leuk is om het als moeder dochter momentje te gebruiken.

En verder?

Benieuwd wat er op jullie lijstjes staat, laat gerust een berichtje na

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s