Win

One ‘2k’ Three Giveaway

20180227165849_IMG_5785-01

Hier is hij dan! Onze eerste grote ‘grootste’ giveaway. Niet 1 maar liefst 10 te gekke prijzen. Eerlijk .. als het enigszins kon deed ik zelf mee. Maar we hebben al zoveel van jullie gekregen, voelen ons zo rijk door alle shops die in ons geloven dat het tijd is om eens iets terug te doen.

Zelf hebben we niets om te geven maar deze 10 topshops waren zo lief om iets voor jullie beschikbaar te stellen. Hopelijk zijn jullie er even blij mee als wij.

Een woordje uitleg:  Wat valt er wat te winnen?

Topproducten kunnen natuurlijk niet zonder een beetje beeld en klank. Daarom zal ik ze kort aan jullie voorstellen.

Eén. Krijtbord kroon van Maciel webshop
Aan onze volgers op Instagram hoef ik deze waarschijnlijk niet voor te stellen. We kregen hem vorig jaar voor Vinn zijn eerste verjaardag, en gebruiken hem naast verjaardagen ook voor milestones vast te leggen.  Dankzij het lintje achteraan is de kroon perfect op maat te maken, en met een beetje ossegal zeep en water krijg je zelfs de cakesmash vlekken er uit. Getest en goedgekeurd, echt een toppertje van Maciël.

Ook Lou is helemaal weg van ‘haar’ kroon, en zo blij dat ze hem binnenkort ‘eindelijk’ op mag voor haar derde verjaardag. Hoewel ze er stiekem ook al vaak mee rond loopt in huis, ondertussen krijgt ze hem zelf ook aan.

Twee. Regenboog koffertje van Kidsboetiek
Hoef ik jullie nog uit te leggen dat we fan zijn van de producten van Lucie. Het begon  allemaal met dit leuke monochrome regenboog koffertje maar ondertussen is onze collectie al uitgebreid tot een echte kids-boetiek. Naast een stylish accessoire vinden de kids het ook geweldig om steeds opnieuw te ontdekken wat voor schatten mama in hun koffertjes heeft verstopt, al hebben ze mijn taak al overgenomen en verstoppen ze er nu zelf hun spulletjes (of restjes boterhammen) in. Benieuwd wie nog meer voor de koffertje gaat.

Oh ja, van Vinn moest ik nog even zeggen dat het ook heel cool is voor jongens.

Drie. Gepersonaliseerde rugzak van Cute Rebel
Hoe leuk is deze gepersonaliseerde rugzak. Ruim genoeg voor reserve kleding, pampers en een flesje. Wij gebruiken hem dagelijks wanneer we met Vinn op stap gaan, en hij leeft gelukkig nog steeds. Je kan kiezen tussen een zwarte of camel kleurige rugzak, met natuurlijk de tekst naar keuze. 


Vier. Dreamcatcher of letter bord decoratie set van Lily Razz naar keuze
Wie ons al een tijdje volgt heeft vast al wat vilten kunstwerkjes van Zerlina zien verschijnen. Kies vier en maak kans op een letterbord decoratieset uit haar nieuwe Wild + Free collectie of dreamcatcher, de kleur kies je zelf zodat het helemaal in jullie interieur (kinderkamer of meer) past.

Vijf. Gepersonaliseerd tandendoosje van About out and deco
Hoe leuk is dit? Deze beauty hebben we zelf nog niet, maar dacht dat dit wel heel leuk bij het geheel zou passen. Voor de tandjes van jullie schatjes, of misschien bewaar je er wel hun eerste haarlok in? Ga jij voor de stipjes of de streepjes?

Zes. Memory spel van Deem Design Amsterdam
Een leuk spel, dat ook nog helemaal bij onze stijl past. Niet alleen ik maar de kids zijn erg blij met dit memory spel. Lou begint het al een beetje door te hebben, zoekt trots de gelijkenissen en toont ze aan Vinn. Maar Vinn is vooral geobsedeerd door het in- en uitladen van zijn doosje, en wisten jullie dat het tussenschot ook perfect als een ingebeeld vliegtuigje fungeert.

Zeven. Naamsticker naar keuze van Naamelijk
Nummer 7, is wel een gevaarlijke keuze. Kiezen tussen Kim haar kunstwerkjes, maar zeker wel de moeite. Haar stickers personaliseerden Vinn’s eerste verjaardag, en nu mogen we een naamsticker naar keuze weg geven. Leuk toch. Via deze link kan je nog eens terug kijken wat we met haar stickers hebben gemaakt, of neem even een kijkje op haar instagram of website.

Acht.  Surprise (boys or girls)  van Just Juul
Kennen jullie Anne Marie van Just Juul al? Deze single mom maakt niet enkel top producten, ze heeft ook nog eens oor voor je specifieke kledingsnoden en is dinsdag 27 maart jarig! Dus heb je even tijd, geef haar vandaag dan nog een beetje extra love.

Wat kan je winnen bij haar? Anne Marie houdt het nog even spannend en zorgt voor een leuk verrassingsitem voor jullie. Ik kan dus nog niets verklappen maar hier alvast een aantal foto’s van onze kids in items van haar.

Negen. Surprise haaraccessoire voor meisjes van Lovely Little Lauren
Hebben jullie ook nooit genoeg haarspeldjes? Lovely Little Lauren helpt jullie alvast met een kleine verassing. Wij kregen ons pakketje net aan dus de foto’s volgen nog op onze instagram pagina.

IMG_20180322_222405_545
FB_IMG_1521397359545



Tien. Armbandje naar keuze van by.lily
Last but not least. De leuke armbandjes van by.lily zijn niet alleen leuk voor de kindjes maar stiekem ook voor de mama. Ik draag het mijne al enkele maanden dag en nacht, draag het in de douche en het is nog net als nieuw. Lou en Vinn hun bandje is een maatje kleiner en zo lief. We kregen net nog een nieuwe versie in de bus dus die foto’s volgen nog deze week.

Hoe doe je mee?

We zijn al heel blij met onze 2K volgers, dit is al meer dan ooit verwacht, dus de insteek is niet meer volgers maar meer jullie bedanken en deze 10 small shops een beetje te steunen.

Hoe doe je mee?

  1. volg mij en de 10 shops in deze giveway
  2. laat onder het bericht op instagram een reactie na wat je graag wilt winnen (geen nood, meerdere items mag)
  3. tag eventueel iemand die ook interesse in deze giveway heeft (super lief, maar niet verplicht)
  4. share je favoriete item op je feed met #one2kthree of story voor een extra winkans voor dat item (vergeet mij en de shop niet te taggen zodat het zichtbaar is – privé accounts mogen mij een print screen dm’en)
  5. of plaats een reactie op mijn blog (link in bio) voor een extra kansje

De giveaway loopt van dinsdag 27 maart  tot en met Lou’s verjaardag op dinsdag 3 april en is open voor België en Nederland. Die dag gaan we nog lekker vieren en woensdag 4 april zullen de kids de lootjes trekken en gaan we (misschien) life.

That’s it, support small, succes iedereen,

Outliving (Tessa) the Rebels (Lou & Vinn)

22 gedachten over “One ‘2k’ Three Giveaway”

  1. Wauw ontzettend leuk gedaan en wat een toffe prijzen. Ik doe graag mee voor mijn meisjes. En natuurlijk gefeliciteerd met 2K volgers!

    Like

  2. Jaa super leuk meid!! Heb je mooie georganiseerd hoor 💪🏼🎉♥️
    Wij doen heel graag mee voor een koffertje kidsboetiek of een surprise item van justjuul..
    spannend wij gaan duimen 🍀🙌🏼♥️🤗

    Like

Plaats een reactie