Win

Fris (m)uurtje

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand. Wie heeft het mooiste muurtje van het land?

De intro is een beetje geïnspireerd door de serie die ik momenteel volg ‘Once upon a time’ en de hoofdrol van de ‘boze stiefmoeder’ daarin. Ik ben helemaal niet geplaatst/noch instaat tot het kiezen van het mooiste muurtje.

Mijn concept van een mooie muur is nogal vergankelijk, het ontwerpen is leuk maar na een aantal maanden heb ik weer zin in iets nieuws. Mede mijn karakter, mede door de inspiratie die ik op Instagram op doe. En daar komen de muurstickers dan als geroepen!

We kozen voor enkel witte muren in ons huis, met uitzondering van de twee grijze muren in de kinderkamer maar leukten het geheel een beetje op met muurstickers. Je kan kiezen voor 1 grote, enkele kleine, een muur vol voor een behang effect of voor iets mee te creëren in combinatie met washi tape.

En het leukste van allemaal, staat het je niet (meer) aan dan creëer je toch gewoon iets nieuws.

Wij kregen enkele maanden geleden de kans van Hippe Naamkadootjes om enkele stickers te testen. Kijk hieronder voor het resultaat.

Win-Win

En ter ere van mijn bijna 1500 volgers op Instagram mag ik van Mirte een setje weggeven ter waarde van 15€ uit 1 van deze fantastische kleuren. Ik heb een andere kleur nog niet aangedurfd, maar staat zeker nog op de planning.

FullSizeRender

En ze komen met deze geweldige plakinstructies waar ik een ‘klein’ beetje aan toegevoegd heb, dus je hoeft echt geen handige harry te zijn:

 1. Haal de applicatiefolie van het gele papier
 2. Plak dit op de muursticker(s)
 3. Pak een (oud: voor het geval je te enthousiast aan de slag gaat) pasje (Nederlands voor bankkaart) of klantenkaart. Vind je vast wel in het speelgoedwinkeltje van zoon of dochter.
 4. Wrijf (echt stevig) met het pasje over de folie, als er kleine details aan de stickers zijn helpt het soms om de achterkant van een lepel hiervoor te gebruiken, zodat de muursticker op de plastic kleeft.
 5. Knip indien nodig de afzonderlijke stickers uit, en voor de perfectionisten (‘me’) kan je ze eerst even met washi – of schilders tape op je muur bevestigen.
 6. Haal nu rustig het plastiek eraf. Als het goed is zit de muursticker nu op de applicatiefolie. Als je dit heel traag doet kan je het snel even terug dichtplooien en nog eens met je handen over wrijven als er nog een stukje achterblijft, ook helpt het soms om langst de andere kant het plastic er af te trekken.
 7. Plak het op de muur
 8. Pak weer een pasje en wrijf stevig over de applicatiefolie
 9. Trek de applicatiefolie rustig van de muur, lukt dit niet vlot dan helpt het ook hier om langs de andere kant te beginnen trekken
 10. Bewonder je resultaat & geef jezelf een compliment!

Hoe meedoen?

Vergeet zeker niet Hippe Naamkadootjes en ons op Instagram te volgen en in reactie één iemand te taggen die ook wel nood (of goesting) heeft aan een fris (m)uurtje.*

Graag extra kans maken? Dat kan: deel het bericht op Instagram met #OTR1500 en/of laat hier in reactie na welke muurstickers jij graag zou plakken.

En omdat ik totaal niet kan kiezen, geen populariteitswedstrijd maar gewoon de onschuldige hand van mijn dochter die de winnaar volgende week zondag 17/9/2017 bekend zal maken.

Succes!


*Instagram is op geen manier bij deze Giveaway betrokken. Meedoen kan met een postadres in België en Nederland

7 gedachten over “Fris (m)uurtje”

 1. Joepie wij doen graag mee met de give away , en een fris roos kleurtje voor Lisa haar kamer zou leuk zijn😍 Of het lichtgroene voor de speelkamer, of zwart voor Lowie 🙈😍

  Like

 2. Wat tof dat jullie een cadeau bon mogen weg geven! Ik vind de sticker met naam en geboorte datum zo leuk😍 voor ons zoontje zijn kamer 🤗 hij is 6/9 geboren dus dit zou leuk zijn als kraam cadeautje😁😁😁🍀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s