Win

Num. Num. Giveaway.

Toen @numnumbenelux ons vroeg een setje weg te geven waren we heel vereerd en ook een beetje opgelucht dat we misschien een oplossing voor Vinn zijn ‘eetprobleem’ hadden.

Nu ‘eetprobleem’ is wel een groot woord. Door het veelvuldig toedienen van antibiotica met een lepel of spuitje weigerde Vinn alle voeding (m.u.v. borstvoeding) dat we hem toedienden. Rond 8 maanden hebben we de strijd opgegeven en hem gewoon stukjes aardappel, pasta, groenten en fruit met zijn handen laten eten. Dat bracht rust aan tafel en bij hem. Het enige nadeel was dat Vinn enorm morste en we niet wisten wat hij exact binnen speelden. Thuis zit Vinn in zijn pamper aan tafel, gaat hij na elke maaltijd in bad en schrob ik telkens de tafel en vloer. Het probleem kwam pas toen we begin juni opgenomen werden in het ziekenhuis waar ze een exacte meting van zijn voedsel inname wensten en ik hem door zijn infuus niet eenvoudig kon verschonen of achter hem kon opruimen.

Een mooie naam, maar is het zo speciaal?

Toegegeven, zoals altijd was ik best wel sceptisch maar het was het proberen waard. De ‘beginner kom’ was meteen een schot in de roos, met haar antislip en speciale vorm slaagde Vinn er niet in om ze eenvoudig op te heffen en van tafel te smijten. Volgende stap was het geven van lopende fruitpap (kruidvat potje) met de blauwe ‘pre-spoon’. Vinn begon eerst gretig de fruitpap met zijn handen te eten, maar na een tijdje ontdekte hij de ‘pre-spoon’, knabbelde hij wat op de achterkant om het uiteindelijk met de juiste kant in zijn eten te dippen en op te sabbelen. De volgende dag probeerde ik ook de oranje lepel met groentepap uit en dit keer had hij het al sneller door. O.K verwacht geen wonderen, het is nog steeds een smosboel, maar voor ons persoonlijk was het grootste voordeel dat we terwijl Vinn gretig met zijn lepel bezig was ik hapjes pap mocht voeren. Natuurlijk hadden we dit eerder met een andere lepel al geprobeerd, maar de inhoud lag op de grond voor het aan zijn mond was, wat hem enorm frustreerde. En net dat lost NumNum handig op.

wp-image-199106427

NumNum gaat er vanuit dat kinderen pas op de leeftijd van 18 a 24 maanden de polsbeweging bezitten om voedsel met een lepel op te scheppen en naar de mond te brengen. Daarom ontwikkelde ze de ‘pre-spoon’ die baby’s vanaf 8 maanden kunnen gebruiken. Baby’s kunnen de ‘pre-spoon’ makkelijk vasthouden en dippen in hun eten. Door de platte kop maakt het niet uit hoe je kindje de ‘pre-spoon’ vasthoudt. De speciale structuur houdt precies genoeg eten vast om je kindje het te laten op sabbelen. Het blauwe lepeltje heeft een geribbelde structuur die dun voedsel goed vasthoudt, terwijl het oranje lepeltje een open structuur heeft voor dikker voedsel.

Wil je ook zo’n smakelijk eetsetje in huis? Lees hieronder hoe je deelneemt.

Wie niet waagt, niet wint. Deelnemen doe je zo:

 1. Volg ons en @numnumbenelux of Instagram (@outliving_the_rebels) of Facebook (@outlivingtherebels)
 2. Like het bericht
 3. Tag 2 jonge mama’s

That’s it!

Wil je graag extra kans maken?
Deel dan een foto van je kleine smospot op Instagram met de hashtag #numnumikeetalleen en/of laat een leuke reactie achter op dit blogbericht.

Je kan in totaal 4x deelnemen. Elke deelname telt als een afzonderlijke kans.

Deelnemen kan tot dinsdag 20/6 middernacht. Uit alle deelnames trekt Vinn woensdagavond 21/6 om 21u één winnaar die een setje van @numnumbenelux toegestuurd krijgt. Benieuwd wie er opgegeten wordt!

Deelnemen kan in België of Nederland wanneer je ouder bent dan 18 jaar. Facebook of Instagram zijn op geen enkele manier betrokken bij deze Giveaway

Succes

14 gedachten over “Num. Num. Giveaway.”

 1. Wij doen graag mee voor onze kleine smospot in spe! Lisse begint deze maand met patatjes! Alleen eten is nog niet meteen aan de orde, maar een gewaarschuwd man is er twee waard… dus zijn we maar beter voorbereid 😉👌

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke blog! Ik moest hard lachen om je zin “maar na een tijdje ontdekte hij de ‘pre-spoon” XD. Ik herken veel in jou verhaal en twijfel al een tijdje om het setje aan te schaffen. Nu kom ik deze winactie tegen en waag graag een kansje voor onze knoeier.

  Geliked door 1 persoon

 3. Als onze kleine meid op haar grote zus lijkt, is het binnenkort ook allemaal heel koppig ‘ikke zelf doen’ :p Drie kids in’t oog houden aan tafel is sowieso al een hele klus, alle beetjes helpen! Misschien dit leuke setje ook? 😉

  Like

 4. Wij doen mee!! Leuke give away en een duidelijk geschreven recensie I am in😃.

  Thomas leert nu hapjes eten en hij wil al duidelijk graag zelf de lepel vasthouden. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met leren denk ik dan 😄.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s